#image_title
Ontwerp en interieur

Universeel interieur van een licht appartement te huur – project van Natalia Tuganova

23views

Natalya Tuganova heeft haar appartement ingericht, bedoeld voor verhuur. Het interieur is afgestemd op het imago van een potentiële huurder: een ambitieuze jongeman voor wie comfort, een handige werkplek en extra slaapplaatsen voor het geval er vrienden arriveren belangrijk zijn. De ontwerper gebruikte tastbaar aangename materialen, een neutraal palet en eigen abstracte schilderijen – er zijn maar weinig aanbiedingen van dit type op de markt, dus de inhoud van het huis werd bijzonder zorgvuldig geselecteerd.

  • Plaats: Sint Petersburg
  • Vierkant: 50 m²
  • Auteur: Natalya Tuganova
  • Foto: Maxim Maximov
  • Stijl: Natalja Oresjkina

De eerste fase van de werkzaamheden was de herontwikkeling: de bouwers combineerden de loggia met een openbare ruimte om daar een volwaardige keuken-woonkamer te creëren en verlegden de grenzen van de badkamer richting de gang. Zo kreeg het appartement een badkamer met een ruim opbergsysteem. Natalya Tuganova wilde een interieur creëren dat zowel mannen als vrouwen zou aanspreken, dus was het visuele concept gebaseerd op ingetogen natuurlijke kleuren: beige, wit en bruin. Dure en hoogwaardige afwerkingsmaterialen werden het hoogtepunt van het ontwerp. Grootformaat tegels in de badkamer imiteren bijvoorbeeld de textuur van travertijn en voelen aan als corduroy. Individuele meubelstukken en decorstukken hielpen de ontwerper om vooraf het beeld van de toekomstige ruimte te formuleren: sommige schilderijen, fauteuils en vazen ​​werden al vóór de implementatie gevonden en suggereerden de stijlrichting van het project. Het middelpunt van de keuken-woonkamer was een hoekbank met fluweelzachte bekleding en een Eburet-tafel, en de andere helft van de kamer werd ingenomen door een licht decor met contrasterende lagere delen. De eetgroep met een laconieke tafel werd aangevuld met een Mitzi-kroonluchter en gerestaureerde vintage Cesca-stoelen, gekocht in de MAISONOSIN-winkel. Sinds de renovatie begon tijdens de pandemie, toen thuiswerken de nieuwe norm werd, leek het organiseren van een klein kantoor noodzakelijk. Natalya plaatste het in de slaapkamer en integreerde een consoletafel in het ontwerp van een hoge kast.

Leave a Response