#image_title
Ontwerp en interieur

Perfecte reconstructie van een landhuis

24views

Perfecte reconstructie van een landhuis

Jarenlang werden er in dit landhuis in Noord-Californië renovaties uitgevoerd, er werd iets in voltooid, maar de perfectie kon niet worden bereikt. De nieuwe eigenaren gingen met een frisse blik aan de slag, huurden interieurontwerper Laura Martin Bovard in en toverden met haar hulp een gewone woning om tot een moderne woning met een warme en huiselijke sfeer.

Zomer keuken

Zomer keuken

In het huis wonen: een gezin met drie kinderen
Locatie: Lafayette, Californië
Afmetingen: 5 slaapkamers, 4 badkamers
Ontwerper: Laura Martin Bavard
De beste landhuizen moeten in harmonie zijn met de natuur, hetzelfde kan gezegd worden over dit huis. Voor de renovatie stond de zomerkeuken op een paar cementplaten die daaromheen waren bestrooid met grind. Er stond een grote boom in de tuin, die geleidelijk aan het uitdrogen was, dus besloot de ontwerper deze te verwijderen. In plaats van een schaduwboom werd een overkapping in de vorm van een houten latwerk geïnstalleerd. Het biedt nu niet alleen schaduw, maar markeerde ook de locatie van de zomerkeuken.

Eettafel in de tuin

Eettafel in de tuin

De eettafel is een elegante, goed geproportioneerde tafel van gebogen metaal en hout, aangevuld met bijpassende stoelen. Dergelijk meubilair is het meest geschikt voor open ruimtes.

Keuken eiland

Keuken eiland

De zomerkeuken is voorzien van alles wat je nodig hebt, waaronder een grill, rookhok, spoelbak en een betonnen werkblad. Dit deel van de keuken wordt gehost door de echtgenoot.

Originele stoelen

Originele stoelen

Antieke modellen van bijzondere stoelen kunnen dankzij een speciaal opzetstuk worden opgevouwen, waardoor ruimte wordt bespaard. Alles in deze zomerkeuken is tot in het kleinste detail doordacht, waardoor hij er niet alleen rationeel uitziet, maar ook een stukje karakter heeft.

Keuken in huis

Keuken in huis

Niet elke keer dat je buiten hebt gegeten. Er is ook een keuken in het huis. Ontwerper Quinn Morgan van het bedrijf van Laura Bovard heeft alles in de keuken zo ingericht dat het gezin zich er prettig in zou voelen. Als er drie kinderen in huis zijn, betekent dit dat ze altijd hun vrienden zijn, dus alles moet ruim en comfortabel zijn voor het werk en voor gezamenlijke maaltijden.

Werkvloeren

Werkvloeren

De nieuwe keuken heeft extra werkbladen voor het bereiden en serveren van voedsel. Barkrukken aan één kant van het werkgedeelte en een extra tafel tussen de keuken en het eetgedeelte bij het raam zorgen voor veel meer gasten dan voorheen.

Voorraadkast

Voorraadkast

Tussen de woonkamer en de keuken bevond zich ook een berging. Het viel Boward op dat er naast het huis een moestuin ligt, waardoor een voorraadkast in huis simpelweg noodzakelijk is. Hier bewaart de gastheer haar zelfgemaakte jam.

Dinergedeelte

Dinergedeelte

Het eetgedeelte is voor uw gemak gescheiden van de keuken. Het heeft aan drie zijden een comfortabele bank. De tafel is handgemaakt van planken van een oude wijnstok. Omdat het eetgedeelte naast het raam ligt en er boven de tafel een kroonluchter hangt, zijn er op geen enkel moment van de dag problemen met de verlichting. Daarnaast biedt het raam een ​​prachtig uitzicht.

Bar teller

Bar teller

Tijdens de renovatiewerkzaamheden, zegt Boward, hebben de huiseigenaren gespaard en geld uitgegeven, waaronder een kroonluchter van oker en stoelen van West Elm.

Kantine

Kantine

De ontwerper gebruikte panelen om het plafond en de kasten te versieren om comfort en sfeer te creëren. Naast de keuken bevindt zich de eetkamer voor meer formele evenementen.
De gele muren met wit lijstwerk zaten al vóór de verbouwing in de woning. Boward heeft de kamer slechts een klein beetje bijgewerkt met stoelen uit het midden van de 20e eeuw en een moderne kroonluchter.

Tabel lateraal

Tabel lateraal

De tafel is op maat gemaakt en vergroot waardoor er aan beide zijden extra ruimte is. De klanten wilden dat er 10 personen achter zouden zitten, maar vanwege de grootte van de ruimte werd de wens niet gerealiseerd. De uitweg uit de situatie waren extra stoelen die aan beide zijden van de tafel konden worden geplaatst. Het maakt niet uit hoeveel mensen er aan tafel zitten, iedereen zal zich zeer op zijn gemak voelen, omdat de stoelen zeer comfortabel zijn en de gasten er lang in kunnen zitten.
De hoektafel dient als zijpaneel. Het tuingereedschap, dat er als decoratie op wordt gepresenteerd, getuigt van de liefde van de eigenaren voor tuinieren.

Eetkamer

Eetkamer

De woonkamer in het huis is een andere interessante plek die qua ontwerp verschilt van andere. In het decor zie je een combinatie van donkere en lichte kleuren. Bovard wilde dat de woonkamer gezellig en ongebruikelijk zou zijn, en dat deed ze met het aangepaste plafond en het resonerende kleurenschema. Een van de echtgenoten wist een antiek vloerkleed te bemachtigen, maar het bleek te klein voor de woonkamer, dus maakte de ontwerper een op maat gemaakt vloerkleed met een soortgelijk ontwerp en kleurenschema, maar van de juiste maat.

Woonkamer in grijstinten

Woonkamer in grijstinten

Om de kamer interessant en gezellig te maken, koos Beauward voor een diepblauwe kleur voor de muurdecoratie. Om het donker en het licht in evenwicht te brengen, installeerde ze aan deze muur een comfortabele, op maat gemaakte lange bank.

Eetkamer

Eetkamer

Aan de andere kant van de kamer bevindt zich het entertainmentgedeelte, dat in kleur is afgestemd op het diepe blauw van de tegenoverliggende muur. Voor de ramen zijn automatische gordijnen geïnstalleerd, die worden neergelaten als gasten tv willen kijken.

Openslaande deuren naar terras

Openslaande deuren naar terras

Het hele huis heeft deuren in Franse stijl, dezelfde leiden naar het terras waar het zwembad zich bevindt, het eerste object dat Bovard overnam, begon het huis te renoveren en haar project uit te voeren.

Leave a Response